Ring oss dygnet runt 010-161 20 00

Tryggt och stabilt – vi löser det!
Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi är måna om att hjälpa alla våra kunder från början till slut.

Referenser

För att jag skall känna mig trygg med mitt husägande så är det viktigt att ha ett tätt tak och en torr grund.

“När vi köpte vårt hus 2015 framgick det av besiktningen att det fanns problem med fukt i krypgrund.

Vi valde att anlita Brandsanering Avfuktningsteknik och fick kontakt med deras tekniker Kent, som besökte oss och bl.a. gjorde en provtagning i krypgrunden.

Efter provtagningen så visade det sig att blindbotten var angripen. Brandsanering Avfuktningsteknik:s tekniker åtgärdade problemet och bytte ut isolering och det skadade materialet. Därefter installerades en avfuktare som kontinuerligt håller fukten borta. En gång per år kommer Brandsanering Avfuktningsteknik och servar avfuktaren samt byter filter. Jag får alltid ett positivt och personligt bemötande och känner mig trygg med mitt ägande och vetskapen om att ha en luftavfuktare som ger fräsch och torr luft och håller både fukt och mögel borta.”

Anders Snygg

Utmaningar med att taket reste sig

“Vi hade problem med att råsponten på vinden började böja sig och taket reste sig. Vi kontaktade Brandsanering Avfuktningsteknik som berättade om fenomenet med fuktig luft på vind och gick igenom olika alternativ.

Vi hade två alternativ, ett var att sätta in plast i undertak och väggar men det skulle bli kostsamt och ta mycket tid – ett annat alternativ var att installera en avfuktare på vinden som gjorde luften torr. Vi valde att installera en avfuktare, ett kostnadseffektivt alternativ som fungerat mycket bra.

Installationen gick mycket smidigt och underhållet är enkelt. Vi uppskattar det positiva och personliga bemötandet hos Brandsanering Avfuktningsteknik och nu är det skönt med ett tryggt ägande och vetskapen om att vinden är torr och frisk.”

Magnus Jansson

Välkommen att kontakta oss! 

Ring 010-161 20 00 eller fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Huvudkontor

Brandsanering Avfuktningsteknik Väst AB
Org.nummer 559144-4889

Barnhemsgatan 13
506 48 Borås
Telefon 010-161 20 00

Filial Göteborg
Lilla Holmen 3
424 57 Gunnilse

Filial Varberg
Härdgatan 32
432 32 Varberg

Medlem | Saneringsföretagens Riksförbund

Diplomerad verksamhet | Svensk Miljöbas

Ring oss dygnet runt
010-161 20 00

Call Now Button